Küçük Sırlar 12.Bölüm izle
Küçük sırlar 12.bölüm full izle

18 Temmuz 2010 Pazar

Çetin(Burak Özçivit) Kimdir ?

Küçük Sırlar dizisinin en sevilen oyunlarından biri olan;
Burak Özçivit 24 Aralık 1984 Istanbul doğumlu. Kazım İşmen lisesi mezunu. Marmara Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi fotoğrafçılık bölümünde okumaktadır.

2003 yılı Best Model of Turkey yarışmaşında gelecek vadeden seçildi. Ve bu yarışmadan sonra Uğurkan Erez Ajans ile çalışmaya başladı. Halen Uğurkan Erez'in ajansında cast olarak çalışmaktadır, (mankenliği bırakmıştır.)

Daha sonra 2005 Best Model Of The Turkey yarışmasına yeniden katıldı ve Best Model Of Turkey seçildi. Buna bağlı olarak da Best Model Of The World ‘a katıldı ve dünyanın en iyi ikinci mankeni seçildi. Faruk saraç, Abbate, Tween ve Network gibi markaların defileleri ve yurt dışı fuar defilelerinde görev aldı.

İlk oyunculuk deneyimini eksi 18 dizisinde genç komiser Murat'ı canlandırarak yaşadı. Kasım 2007‘de sinemalarda gösterime giren Musallat isimli Sinema filminde görev aldı. Kanal D‘de yayınlanan ve yönetmenliğini Kartal Tibet’in yaptığı - Zoraki Kocada - oynadı. 2008 yaz aylarında ise çekimleri Muğla'da sürdürülen Baba Ocağı adlı dizide Güven adlı karakteri canlandırdı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder